Crveno-beli snovi raspršeni, Radnički na završnom turniru!

Autor:

Sport

17.01.2021

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda ubedljivo je poražena od Mladosti (10:18), dok su Kragujevčani savladali Primorac (12:10) i osigurali drugo mesto u grupi B.

RepublikaFoto: Starsport
Vaterpolisti Zvezde ostali su bez plasmana na završni turnir

Vaterpolisti Crvene zvezde ostali su bez plasmana na finalni turnir Regionalne lige u Zagrebu, pošto su u utakmici petog kola grupe B u Beogradu ubedljivo poraženi od Mladosti rezultatom 10:18.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Kozmin sa četiri gola, a isti broj pogodaka kod crveno-belih postigao je Gavril Subotić.

Poraz crveno-belih iskoristio je Jadran, koji je pobednom nad Primorjem 13:10 obezbedio drugo mesto. U poslednjoj utakmici u grupi Šabac je savladao Partizan.

Zvezda nije uspela, ali je plasman na Fajnal for u Zagebu obezbedio Radnički. Kragujevčani su meču odluke savladali Primorac iz Kotora rezultatom 12:10 i osigurali drugo mesto u grupi B, prenosi "Mozzart sport".

 

 

 

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je nezaustavljivi Strahinja Rašović sa pet postignutih golova, dok je kod Primorca Danilo Adžić dao tri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading