Istorijska pobeda Republike.rs u grupi medija Mozzart Zlatne lige!

Autor:

Sport

08.11.2017

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Republika.rs demolirala je kolege iz Tanjuga u derbiju Grupe medija devete sezone Mozzart Zlatne lige u malom fudbalu - 5:2.

RepublikaFoto: Promo
Ekipa našeg portala je lagano izašla na kraj protiv kolega sa "Mozzarta"

Iako su gubili sa 1:0, naši momci su brzo preokrenuli i zabeležili prvu pobedu u svom premijernom meču u ovom takmičenju.

Ostali rezultati Grupe medija: Partizan.rs - RT Vojvodine 2:10, Pruga - RTS 0:6. U Biznis grupi SkyBoard je bio bolji od Energoprojekta - 3:2, dok je neizvesno bilo i u meču Air Serbia - Aerodrom Nikola Tesla - 5:4.

U petak su na programu mečevi 2. kola od 12.50 sati u balonu Corn Product u Šumicama, a od 17.35 u Posco Areni na Carevoj ćupriji. Ulaz na sve mečeve je besplatan.

Takmičenje su pomogli generalni sponzor Mozzart kompanija, generalni pokrovitelj Aerodrom Nikola Tesla, zlatni sponzor Divis nekretnine, kao i tehnički partneri Sport Vision, Gala voda i Red Bull.

RepublikaFoto: Promo

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading