Kakav peh: HABIBOV NASLEDNIK se POVREDIO pred TUČU ŽIVOTA!

Autor:

Sport

09.11.2020

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti stižu nam iz UFC, pošto se Habibov naslednik povredio svega nekoliko dana pred tuču svog života.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Islam Makačev (levo) povredio se neposredno pred tuču života

Islam Makačev timski je kolega i sunarodnik sada penzionisanog Habiba Nurmagomedova i momak koga je upravo on odredio kao svog naslednika, ali će zbog povrede ostvarenje tog sna morati da sačeka.

Iz njegovog kampa nisu otrkili kakva je povreda u pitanju, ali je izvesno da on neće biti spreman za subotu i okršaj sa Rafaelom Dos Anjosom.

Podsećamo, laka diviziija više nema šampiona od kada se Habib penzionisao, tako da su vrata otvorena bilo kome ko je spreman da se za nju bori.

 

Kao budući šampioni već su viđeni poznatiji borci kao Toni Ferguson ili Konor Mekgregor, ali bi Makačev (18-1), uz podršku "Dagestanskog orla", mogao da se nađe na tronu kada se oporavi.

Njegov nesuđeni protivnik Dos Anjos takođe je bivši šampion u ovoj diviziji, pa i on vidi put nazad ka vrhu.

Shodno tome, on je izazvao novajliju u UFC, Majkla Čendlera, kako bi nastavio pohod ka tronu. Odgovor se još uvek isčekuje, ali je za očekivati da Dejna Vajt do sutra obelodani ko će biti novi protivnik Rafaelu Dos Anjosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading