ODBOJKAŠICE ODUŠEVLJENE: Zaslužile smo ovo zlato!

Autor:

Sport

01.10.2017

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska odbojkašica Tijana Bošković izjavila je da je timski duh zaslužan za zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Azerbejdžanu.

RepublikaFoto: cev.lu
Naše odbojkašice sa zastavom Srbije

Srbija je osvojila zlato na EP, pošto je u finalu pobedila Holandiju 3:1. Tijana Bošković je proglašena za najbolju igračicu šampionata.

Mi smo prvaci Evrope! Ponosna sam na ovaj tim. Presrećna sam. Za ovo smo radili pet meseci i na kraju smo uspeli u tome. Bile smo kao jedan od početka. Hvala svima koji su bili uz nas - rekla je Tijana.

Brankica Mihajlović izjavila je da naš tim zaslužio zlato.

- Imamo samo dva seta izgubljena seta tokom celog turnira. Holandija je pokazala da je najneugodniji protivnik, vratile su se u trećem setu, ali mi smo u četvrtom pokazale ko je najbolja ekipa - rekla je Mihajlovićeva.

Stefana Veljković je izabrana za najboljeg blokera na EP.

 - Osvojiti EP sa dva izgubljena seta je nestvaran i ogroman uspeh. Mi se godinama znamo, radimo... Od 1. maja ove godine radimo. Svaka čast devojkama... Bilo je za sve ovo vreme i smeha, suza, druženja i svađanja, ali smo mi pokazali da smo tim koji kada je je zajedno pobeđuju. Posle svega bilo je vreme za zlato - izjavila je ona.

Bojana Živković je osvojila prvo zlato sa selekcijom Srbije.

 - Srce mi je puno. Srećna sam. Dosta vremena smo proveli zajedno, dosta problema smo izdržali. Ponosan sam i srećna. Svako jutro se zahvalim Bogu što imamo jednu Tijanu, Brankicu, Stefanu... Svi su oni sjajni ljudi i igrači - rekla je Živkovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading