MEJVEDER PLIVA U LOVI: Bahanalije u vili od 25 miliona evra!

Sport

02.10.2017

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško da postoji stvar koju legendarni bokser Flojd Mejveder ne može da kupi.

Mejveder je tokom karijere zaradio 800 miliona dolara

Neporaženi borac tako se pohvalio novom vilom koju je kupio na Beverli Hilsu. Naime, za luksuznu kuću od 1.500 kvadratnih metara izdvojio je neverovatnih 25.000.000 dolara. Ipak, ako se zna da je tokom karijere zaradio 800.000.000 dolara, jedna vila za njega je prava sitnica.

Ratnička soba

Flojd je odmah po kupovini krenuo da se hvali fotografijama na Instagram profilu. Na posedu vile ima i kuću za goste, bazen, impresivnu teretanu, bioskop za 20 osoba, apartman za osoblje, garažu za četiri automobila i još mnogo toga.
 

Mejvederova vila ima 1.500 metara kvadratnih



Dvospratna glavna vila ima luksuzne lustere, kamine sa ogledalima, ogromnu kuhinju, šarmantnu porodičnu sobu i koktel-bar sa staklenim vinskim podrumom.

U vili postoji šest spavaćih soba i devet kupatila, pri čemu je svaka prostorija impresivna na svoj način. Mejveder je samo za nameštaj iskeširao 500.000 dolara.

Podrum vina

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading