SRPKINJE SAMOUVERENE: Idemo na zlato!

Autor:

Sport

30.09.2017

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najboljih srpskih odbojkašica Tijana Bošković izjavila je da veruje u trijumf protiv Holandije u finalu Evropskog prvenstva u Azerbejdžanu.

RepublikaFoto: cev.lu
Slavlje odbojkašica posle pobede nad Turskom

Srbija je u polufinalu EP u Bakuu sa 3:0 nadigrala Tursku. Holandija je bila bolja od Azerbejdžana 3:2.

- Ovo je naša ubedljivo najbolja igra od početka  turnira. Igrali smo kao ekipa, Turskoj nismo dozvolili da pokaže svoju igru. Ono najbitnije nas očekuje u nedelju. To je ono zbog čega smo došli ovde. Nadam se da ćemo biti još bolje. Imale smo priliku da igramo protiv Holandije. One su dobra ekipa, ali ako budemo igrale kao protiv Turske, ne bi trebalo da bude problema - rekla je Boškovićeva.

Tijana Malešević kaže da jedva čeka finale.

"Posle dugo vremena igramo u finalu EP. Jako dobro servirali, igrali blok odbranu, one nisu imale rešenja. Čestitam ekipi na sjajnom uspehu i rezultatu, ali ništa nije gotovo. Ono najbitnije nas čeka u nedelju - rekla je Tijana.

Brankica Mihajlović čestitala je saigračicama na pobedi protiv Turske.

 - Fenomenalna utakmica za nas. Holandija je poznat protivnik. Igraju bolje nego na početku turnira. Očekuje tešku utakmicu, ali možemo do zlata - rekla je Brankica Mihajlović.

Bojana Živković rekla je da je najbitnije što ekipa iz utakmice u utakmicu igra sve bolje.

- To je jedan od razloga što u nedelju igramo finale. Srećna sam i uzbuđena posle ovog plasmana. Još nisam svesna ovog uspeha - navela je Živkovićeva.

Srbija je u grupnoj fazi EP pobedila Holandiju sa 3:0. Finale je na programu u nedelju od 17 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading