TERZIĆ HVALI IGRAČICE I DODAJE: Verujem da možemo do zlata na EP

Autor:

Sport

30.09.2017

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić izjavio je da je veliki uspeh plasman našeg nacionalnog tima u finale Evropskog prvenstva.

RepublikaFoto: ossrb.org
Terzić veruje da Srbija može do evropskog trona

Srbija je do finala stigla pošto je u polufinalu savladala Tursku 3:0.

- Ovo su neku predivni osećaji. Finale EP je veliki uspeh. Posebno me raduje način na koji smo došli do tog finala, da praktično ni u jednom meču protivniku nismo dali ni gram šanse da nas pobedi. Čestitke devojkama za dosadašnje igre, apsolutno ih zaslužuju - rekao je Terzić.

Srbija će u nedelju u finalu EP igrati protiv Holandije.

 - Ostaje nam taj poslednji korak protiv Holandije, koju smo u grupi dobili sa 3:0. Siguran sam da možemo da odigramo protiv njih, da se večeras nismo istrošili ni fizički, ni emocionalno. Verujem da ovo Evropsko prvenstvo možemo da završimo trijumfom - naveo je selektor Srbije.

Odbojkašice Srbije igraće treći put u istoriji u finalima EP, posle 2007. i 2011. Naša selekcija je obezbedila ukupno petu medalju sa EP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading