OPTIMISTA - Cirbes: Tek ćemo da rastemo

Autor:

Sport

25.09.2018

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je napravila sjanu uvertiru za start košarkaške sezone. Crveno-beli su bili moćni na Super kupu, a centar Maik Cirbes veruje da će Zvezda tek pokazati koliko može.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs

- Pobedili jesmo, ali daleko je to od neverovatnih igara. Pred nama je još mnogo rada. Uvek je lepo osvojiti trofej, ali ono najvažnije tek sledi. Osvajanje Super kupa je bio jedan od ciljeva koje smo postavili, ali sezone kreće od Cibone i moramo da budemo fokusirani - rekao je Cirbes za "Sportski žurnal".

On je siguran da njegov tim tek hvata ritam.

- Kada imaš velike ciljeve, moraš konstantno da rasteš. Možemo da budemo zadovoljni sa onim što smo do sada postigli, ali mnogo je aspekata koje moramo da unapredimo. To je i plan da uradimo. Mnogo stvari smo uradili dobro, ali svi možemo više. Uzeli smo trofej, nastavljamo sa radom i mislimo na start sezone - dodao je nemački reprezentativac.

Cirbes je bio odličan tokom Super kupa i već sada je janso koliko će njegov povratak značiti crveno-belima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading