DŽIKIĆ: Možda očekujem previše, cilj nam je da se nepovređeni vratimo kući

Autor:

Sport

22.09.2018

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Budućnosti uspeli su da izbore plasman u finale Superkupa ABA lige, kao i prošle sezone kada je turnir odigran u Baru. Izabranici Aleksandra Džikića su u Laktašima posle drame pobedili Partizan.

RepublikaFoto: ABA-liba.com
Aleksandar Džikić

- Neću da pričam protiv onoga što je prikazala moja ekipa jer bi to umanjilo zaista odličnu partiju Partizana. Sve što imam reći ću momcima u svlačionici. Nismo u željenoj formi, nismo to ni očekivali. Stigli smo do finala, a primarni cilj ostaje isti. To je da se nepovređeni vratimo sa ovog takmičenja. Utakmice nisu revijalne, takmičarske su, sa mnogo duela, kontakata i želje, a tek treba da krene sezona -  naglasio je Džikić i nastavio:

- Možda u ovom trenutku očekujem previše od mojih momaka s obzirom da nismo imali vremena da odradimo mnogo zajedničkih treninga. Čekamo finale, a zatim nas čeka zaista naporan rad kako bismo stigli do onoga do čega želimo i kako bi Budućnost igrala onako kako očekujem ja, sami košarkaši i sigurno navijači Budućnosti i ljubitelji košarke u Crnoj Gori.

- Mnogo nas je poremetila reprezentacija i kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Igrači koji su branili boje Crne Gore nisu imali dovoljno svežine, ali su pokazali ogromnu želju da stignu do pobede.

Budućnost će u finalu igrati sa boljim iz duela Crvena zvezda – Cedevita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading