GRCI U PROBLEMU: Najbolji igrač ne igra na Svetskom prvenstvu?

Autor:

Sport

17.09.2018

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Grčke mogla bi da na Svetskom prvenstvu 2019. godine (pod uslovom da se plasira) igra bez najboljeg košarkaša, Janisa Adetokunba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Janis Adetokubo

Predsednik košarkaškog saveza Grčke u razgovoru za radio emisiju "Fairplay FM" nije imao odgovor na pitanje da li će najbolji igrač "helena" igrati na Svetskom prvenstvu.

- Nisam u poziciji da odgovorim na to pitanje - rekao je Vasilakopulos i nastavio:

- Ne želim da kažem nešto za šta nisam siguran da će se desiti. Naravno, mi želimo da Janis bude s nama u Kini. Ali... - ostao je nedorečen prvi čovek Saveza.

Ipak, brzo je nastavio, tako što je opleo po Adetokunbovim predstavnicima.

- Već sam vam rekao ko su trgovci ljudima u svetu sporta. A, problem oko Adetokunba je problem s agentima. Oni su paraziti sporta. Uspevaju da se uvuku pod kožu vaših kolega (novinara) i onda imaju svoj glas u medijima. Situacija oko Adetokunba je komplikovana. Valjda će Janis shvatiti neke stvari, da mu je ova zemlja mnogo dala i da je zbog nje u SAD, gde je postao heroj - jasan je Vasilakopulos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading