ĐORĐEVIĆ O SRPSKOM PONOSU: To je u našem DNK!

Autor:

Sport

15.09.2018

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seletor naših košarkaša Aleksandar Saša Đorđević rekao je da su "orlovi" zasluženo izgubili od Grčke na Kritu, ali najavljuje bolju igru u nastavku kvalifikacija.

RepublikaFoto: fiba.basketball/eurobasket
Aleksandar Đorđević

- Ova utakmica nas čeka posle posle teške utakmice na Kritu (u četvrtak) u kojoj je Grčka zasluženo slavila. Nismo na najbolji način odigrali tu utakmicu, ušli smo u pogrešan način traženja rešenja, tražili su individualna rešenja u napadu, što je bilo pogrešno. Pogotovo ne u ovom momentu spremnosti igrača. Mislim da je kroz odbranu trebalo da se tražimo. Pravili smo indivudalne greške, šut nas nije hteo...nisu ušle lopte koje je trebalo da uđu...Vidi se da to nije ta forma potrebna za tako zahtevnu utakmicu. Grci su imali mnogo veću želju, pomognuti publikom zasluženo su pobedili, ponavljam. Šteta, ali idemo dalje - rekao je Đorđević.

Naredni rival je Estonija u Beogradu, selektor naših momaka se nada podršci publike.

- Utakmica protiv Estonije je jako bitna, ne smemo da napravimo pogrešan korak. Nadam se da će uz publiku biti mnogo lakše. Nemamo mnogo vremena spremamo se, moramo da gledamo u svoj tanjir i poboljšamo igru ako hoćemo da dođemo do željene pobede - dodaje popularni Sale.

RepublikaFoto: Telegraf/Nebojša Mandić
Nemanja Bjelica

Na pitanje da li očekujete li reakciju igrača nakon poraza selektor je imao jasnu poruku.

- Sigurno, to su profesionalci, i na ovom nivou sigurno će imati reakciju. Ponos je jako bitan faktor u DNK ovih igrača - završio je Đorđević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading