NBA ZVEZDE, UGLEDAJTE SE NA BELOG! Ovom čoveku reprezentacija znači više od bilo čega!

Autor:

Sport

15.09.2018

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Bjelica je posle poraza u Grčkoj govorio o reprezentaciji i tome koliko mu je nedostajao nacionalni dres.

RepublikaFoto: KK/ST
Bjelica zaslužuje veliki respekt!

- Bilo je užasno gledati reprezentaciju tokom zime jer nisam mogao da budem tu. Sedam godina sam igrao za Srbiju i bilo je veoma emotivno za mene da ih gledam kako igraju bez mene. Samo želim da budem zdrav i spreman da igram za reprezentaciju- rekao je Nemanja Bjelica.

Beli je bio deo reprezntacije svake godine, od 2009. i Evropskog prvenstva u Poljskoj pa do 2015. godine i Evrobasketa kog je Srbija igrala u Nemačkoj i Francuskoj. Od tada pa do meča u Kritu Bjelica nije mogao da igra zbog povreda. 

RepublikaFoto: Starsport

- Nedostajala mi je ova atmosfera koju sam našao u hali u Heraklionu. Mnogo mi je to falilo. Volim kada je hala puna jer je to sjajno za navijače- rekao je Bjelica.

Nije zadovoljan utakmicom u Grčkoj, smatra da mora bolje jer je očigledan nedostatak nekih igrača.

RepublikaFoto: Telegraf/Nebojša Mandić

- Falili su nam neki igrači, ali moramo da igramo bolje sledeći meč kao i u novembru. Moramo da dobijemo Izrael i da se plasiramo na Svetski kup. Ovede u Evropi se sve vrti oko tima. Napad i odbrana takođe. Nedostajala mi je evropska košarka. ZAto smo izgubili od Grčke. Nismo igrali kao tim, a Grci jesu i imali su svoje navijače. Grčka uvek igra na najvišem nivou. Ali ja se osećam odlično zato što sam se vratio posle dva leta kada nisam igrao. Za Srbiju ovakva igra kao protiv Grčke nije dobra i definitivno moramo mnogo bolje- rekao je Bjelica.

Srbija je na Kritu izgubila od Grčke, ipak "Orlovi" su i dalje na mestu koje vodi na Svetsko prvenstvo, a prilika za popravni je već u nedelju kada u hali "Aleksandar Nikolić" gostuje Estonija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading