PARTIZAN NE TRAŽI ČETVORKU: A Janković?

Autor: Sportski žurnal

Sport

15.09.2018

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se već duže vremena priča da će Stefan Janković pojačati Partizan, iz tog kluba poručuju da trenutno ne traže igrača na njegovoj poziciji.

RepublikaFoto: Starsport
Janković i dalje u žiži javnosti!

Partizan je ovog leta na vreme skockao tim za novu sezonu, a govorilo se da još jedino ostaje da se upotpuni pozicija krilnog centra. Ipak sada je sportski direktor crno-belih Nikola Lončar rekao drugačije.

 - Više ne tražimo krilnog centra. Novica se oporavlja i priključiće se treninzima. Imamo i dve visoke trojke, Sija i Zagorca, dok je Pecarski pokazao kvalitet- rekao je Lončar za Sportski žurnal.

Ova izjava bi značila da Partizan neće pokušavati da dovede Stefana Jankovića.

- Nemam šta da kažem. Trenutno ne tražimo nikoga, ali smo još uvek aktivni na tržištu i pratimo šta se dešava- rekao je direktor crno-belih.

Partizan takmičenje u ABA ligi počinje 29. septembra kada gostuje Cedeviti u Zagrebu, a pre toga će učestvovati na Superkupu u Laktašima gde mu je 20. septembra protivnik Mornar u četvrtini finala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading