POSLE PORAZA: Raduljica ima JAKU poruku!

Autor:

Sport

14.09.2018

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Srbije doživela je težak poraz od selekcije Grčke u meču koji je odigran u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Odmah posle meča Miroslav Raduljica poslao je jaku poruku svima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Ubeđen sam da ćemo se kvalifikovati na Svetsko prvenstvo u Kini. Sada smo imali šansu za priključak, ali nažalost nismo uspeli. Sada smo otišli korad unazad, ali nastavljamo da se borimo do kraja - rekao je Raduljica za medije u Grčkoj.

Upitan da prokomentariše izostanke pojedinih igrača, naš centar poslao je moćnu poruku.

-  Igrali smo bez ovih igrača tokom većeg dela kvalifikacija. Kada igrate sa nekim četiri godine u dresu reprezentacije, naravno da vam nedostaju. Navikli smo da su neki od njih tu i da budemo tim. Možda jeste teže, ali ne bi trebalo to da analiziramo. Ovde su najbolji i ovo je naš nacionalni tim - zaključio je Raduljica.

Pred "orlovima" je težak posao, ali sigurno je da će momci koju budu igrali date svi od sebe da Srbija overi plasman u Kinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading