SRBIN MEĐU 20 NAJBOLJIH U NBA! Jokić u ODABRANOM DRUŠTVU! Iza Irvinga, pre Taunsa!

Autor:

Sport

12.09.2018

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Nikola Jokić nalazi se među 20 najboljih košarkaša na listi najboljih 100 u NBA, prema renomiranom časopisu Sports ilustrejted.

RepublikaFoto: AP/Tanjug/Frank Franklin Li
Jokić među 100 najboljih!

Jokić je jedini srpski igrač koji se našao na listi i zauzeo je 18. mesto ispred Karl Entoni Taunsa, a iza Kajrija Irvinga na 17. mestu.

Prema pisanju ovog renomiranog časopisa Jokić pozlati svaku loptu koju dodirne jer stvara neverovatne prilike saigračima da poentiraju.


Upravo ta sposobnost da doda loptu ga je i stavila ispred Karl Entoni Taunsa piše Sports Ilustrejted. Srbin je prošlu sezonu završio sa 18,5 poena, 10,7 skokova i čak 6,1 asistencijom po meču. 

Ispred Jokića su još redom Al Horford, Dejmijen Lilard, Rudi Gober, Drejmond Grin, Kavaj Lenard i Pol Džordž na 11. mestu. 

SI je do sada objavio sve igrače osim najboljih deset. Od igrača iz regiona, na spisku su Nikola Vučević (90), Dario Šarić (54), Jusuf Nurkić (64), Goran Dragić je 45., ali nema Nemanje Bjelice, Bogdana Bogdanovića, Miloša Teodosića i Bobana Marjanovića. 

Da podsetimo, centar Denvera je prošle godine bio 25, a pretprošle 78.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading