MILIONER JOKIĆ BOJKOTUJE SRBIJU!

Sport

03.09.2018

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Aleksandar Đorđević u nedelju je okupio košarkašku reprezentaciju Srbije za predstojeća dva meča kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv selekcija Grčke (13. septembar, Iraklion) i protiv Estonije (16. septembar, Beograd), a po ko zna koji put poziv nacionalnog tima je odbio Nikola Jokić iz Denver Nagetsa. Somborcu je očigledno preči novac koji zarađuje u Americi od državnog dresa.

RepublikaFoto: Starsport
Jokić ponovo izdao!

Naime, Jokić je u julu potpisao petogodišnji ugovor sa Nagetsima, prema kom će za taj period zaraditi 148 miliona dolara, zbog čega ne želi da rizikuje i povredi se igrajući za reprezentaciju! Postavlja se pitanje da su tako svojoj zemlji otkazivali Divac, Đorđević, Danilović, Stojaković i ostali velikani naše košarke da li bismo ikada postigli neki uspeh?!

- Bio sam optimista, očekivao najjači sastav, ali, nažalost, neki su otkazali, dok su neki morali da poslušaju stav kluba. Tu mislim na slučaj Teodosića i Marjanovića. Imam utisak da stalno pričamo o tome, ali da završimo s time, hajde da se okrenemo meču s Grčkom - rekao je Đorđević, očigledno ne želeći da komentariše odbijanje Jokića da igra za nacionalni tim, a potom je dodao:

- Za to što su Bogdanović i Bjelica sada sa nama možemo da zahvalimo Vladi Divcu, koji je kao generalni menadžer Sakramenta iskoristio svoj uticaj, na čemu smo mu posebno zahvalni - zaključio je Đorđević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading