CRNO BELI JAČI NEGO IKADA: "Vratićemo Partizan na stare staze slave!"

Autor: Blicsport

Sport

20.08.2018

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana Aleksandar Aranitović i Tadija Tadić izneli su svoja očekivanja pred početak sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Crno-beli sa velikim ambicijama!

- Pred nama je pripremni period u kojem moramo da pokušamo da se što bolje spremimo za predstojeću sezonu. Nakon pripremnih utakmica u Španiji, čeka nas Superkup ABA lige koji će biti prava provera pred početak regionalnog šampionata, za koju kažu da će biti jača nego ikad. Na nama je da damo svoj maksimum. Vidimo da su se Budućnost i Cedevita pojačali. Cilj nam je da uđemo u plej-of, kao što je rekao kapiten Novica Veličković. Tamo je u par utakmica sve moguće- rekao je Aranitović za Blicsport.

Crno-beli su se pojačali za nastupajuću sezonu, a da li je Partizan jači nego prošle sezone pojasnio je Aranitović.

RepublikaFoto: youtube.com/XaviMaestro


- Ne bih želeo o tome da pričam. Sigurno je da smo doveli kvalitetne, a zadržali neke bitne igrače. Tek treba kao ekipa da se uklopimo. Biće to sigurno dobro- rekao je Aranitović.

Tadija Tadić započinje seniorku karijeru u Partizanu i svestan je da mora da se izbori za minutažu.

- Lične ambicije su da se izborim za minutažu sa momcima koji su došli kao pojačanja, da pokušam da se nametnem treneru što boljom odbranom, ali i napadom. Videćemo kako će ići- rekao je Tadić za Blicsport.

Tadić je motivisan pred početak sezone, smatra da novi tim Partizana može mnogo.

- Jači smo, po mom mišljenju. Pojačao se stručni štab, imamo novog sportskog direktora. Novi igrači donose novu energiju, tu su da nam pomognu da Partizan vratimo na stare staze slave- zaključio je Tadija Tadić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading