NBA - Mesto gde reč lojalnost ne znači ništa!

Autor:

Sport

15.08.2018

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U NBA ligi lojalnost je osobina koje više kao i da nema. Malo je onih igrača koji su spremni da se žrtvuju za klub. Legendarni Pol Pirs najbolje je opisao stanje u košarci.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Zmija": Kevin Durant

- Znate šta, teško je pohvatati sve vesti o igračima ovih dana. Promene se događaju veoma često. Ko bi očekivao da će Durent otići u Golden Stejt? DeMarkus Kazins isto? LeBron Džejms u Majami pre nekoliko godina - rekao je Pirs.

On  je pogodio pravo u metu.

- Igrači pokazuju da imaju kontrolu i moć da rade šta hoće. Više ne postoji lojalnost u franšizama. Nećete viđati igrače koji ostanu u jednom timu deset ili 15 godina. Takva je današnja generacija. Igrači žele da igraju u određenim timovima, sa igračima koje poznaju. Oni pokazuju svoju moć - zaključio je sjajni šuter.

RepublikaFoto: instagram.com/demar_derouzan
Oteran iz Toronta: Derouzan

I zaista, u NBA ligi je sve manje lojalnosti. Nisu samo igrači ti koji okreću leđa klubovima. I timovi se suviše lako odriču momaka koji su im dali mnogo. Najbolji primeri za to su Tomas i Derouzan. Nema više vernosti, košarka nije ista igra kao pre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading