NERAŠĆIŠĆENA POSLA: MVP Lige šampiona traži pravdu preko društvenih mreža?

Autor:

Sport

10.08.2018

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Strazbura koji je u Francusku stigao ovog leta iz AEK-a nalazi se u jako nezgodnoj situaciji. Igrač koji je u prethodnoj sezoni proglašen za MVP-a Lige šampiona ima nerašćišćene račune se jednim klubom, a nije isključeno da je atinski velikan u pitanju.

RepublikaFoto: twitte.com/Basketball Champions League
Košarkaši AEK-a

Već po dolasku u Francusku na Tviteru je nagovestio da je iz nesportskih razloga došao u Strazbur. Zaniljivo da je upravo u tom gradu smešten Međunarodni sud pravde pa su njegove gestikulacije bile prilično dvosmislene.

 

 

- Opet u Francuskoj, imam neka nedovršena posla da obavim ovde - napisao je Grin po prelasku u Strazbur.

Nedugo zatim raspitao se i kako da dođe do FIBA, odnosno da kod njih potraži pomoć oko isplate zaostalih dugovanja i kazni za klub koji je prekršio dogovor.

 

 

Ipak, ni tu nije bio kraj jer su ga onda fanovi obasipali pitanjima o kojoj se ekipi radi i šta se zapravo dogodilo, ali je odgovor Grina bio jako oštar.

 

 

- Molim vas, ne pitajte me o kom klubu se radi kako bi posle to mogli da okačite na vaše blogove i sajtove. Svakako vas ne zanima da li smo isplaćeni ili ne - stoji u tvitu košarkaša.

Grin je čitavu karijeru proveo u Evropi nakon što nije bio draftovan u NBA ligi, između ostalih ekipa je nosio dresove Himikja, Umana Rejer iz Venecije, te Karšijake.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading