Janković navukao gnev "delija", internet se usijao!

Autor:

Sport

08.08.2018

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Janković gotovo izvesno će napustiti crveno-bele u narednim danima, ali navijači ne mogu da mu oproste navode iz medija da snažni krilni centar pregovara sa Partizanom.

RepublikaFoto: Starsport
Janković pojačao animozitet među navijačima

Jedan, manji deo navijača mu poručuje kako bi trebalo da ostane na Malom Kalemegdanu, dok ga drugi teraju uz strašne i grozne pretnje i psovke na društvenim mrežama.

Oni ne žele više da ga vide u crveno-belom dresu, smatrajući da samim tim što i razmatra ponudu večitog rivala Partizana, ne zaslužuje mesto u timu Milana Tomića.

Nisu baš ni svi "grobari" jedinstveni po pitanju njegovog mogućeg dolaska u Humsku. Jedni likuju što će Partizan opet da se pojača jednim košarkašem iz tabora Crvene zvezde, dok drugi smatraju da Janković nema kvalitet da igra za crno-bele.

Janković ima još dve godine ugovora sa Zvezdom, uprava je više puta isticala da su sva dugovanja prema njemu isplaćena, ali je malo verovatno da će za krilnog centra biti mesta posle rekonstrukcije tima. 

Treba napomenuti da Jankovića zastupa agencija "BDA Sports Management" Radeta Filipovića, čiji predstavnik za Srbiju je Vlada Dragutinović, bivši igrač, a od nedavno direktor mlađih kategorija u Partizanu.

Za to vreme se Janković nalazi na godišnjem odmoru, a na "Instagram" profil je kačio fotografije iz Budve i kod manastira Ostrog.

 

?

A post shared by Stefan Jankovic (@stefanj33) on Jul 21, 2018 at 11:34am PDT

 

?

A post shared by Stefan Jankovic (@stefanj33) on Jul 11, 2018 at 10:57am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading