STRUČNI ŠTAB SVE JAČI: Partizan cilja jedno veliko pojačanje

Autor:

Sport

05.08.2018

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli misle na sve... Ove godine u Humskoj jedan trude se da ojačaju i stručni štab. Trener Partizana Nenad Čanaka imaće sledeće sezone pomoć iskusnog Milana Minića, a osvajač Kupa traži još jednog stručnjaka.

RepublikaFoto: Starsport

Partizan traži novog kondicionog trenera, a jedan od kandidata je Sead Krdžalić. Bivši atletski šampion dugo je radio u stručnom štabu naše košarkaške reprezentacije, ali i invidivualno sa najzvučnijim imenima srpske košarke kao što su Predrag Danilović, Vlade Divac, Željko Rebrača…

- U budućem periodu ćemo naći kondicionog trenera. Sead Krdžalić je jedan od onih sa kojima pregovaramo. Voleo bih da nam se Krdžalić pridruži, kvalitetan je sportski radnik, pojačao bi Partizan - rekao je predsednik Partizana Ostoja Mijailović za "Blic".

Partizan je ove godine doveo već šest pojačanja, a crno-beli tragaju za još dva igrača kako bi do kraja popunili roster.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading