Kingsi kao Srbija u malom!

Autor: Republika

Sport

21.07.2018

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica stavio je tačku na spekulacije o povratku u Evropu, pošto je dogovorio trogodišnju saradnju sa Sakramento Kingsima vrednu 20,5 miliona dolara.

RepublikaFoto: instagram.com/nemanjabjelica8/
Ponovo na okupu

Nemanja Bjelica je odlučio da odbije Filadelfiju, a Vlade Divac i Predrag Stojaković prave srpski tim u Kaliforniji, tako da ponovo nema spavanja za ljubitelje košarke u našoj zemlji. Iako se kao opcija pominjao povratak u Evropu, Bjelica će ipak pojaćati redove Sakramenta.

- Proveo sam dosta vremena u razgovoru sa Vladom, a on je neko ko je ikona u našoj zemlji. Ima unikatnu perspektivu onoga što je potrebno da uradite da biste bili uspešni u NBA ligi, odnosno tačno zna šta igrač treba da radi u takvoj situaciji. Vera i posvećenost kompletne franziše oduševila je mene i moju porodicu, daću sve od sebe da pomognem Kingsima i budem deo društva Sakramenta- rekao je Bjelica. 

Dobro poznato lice sačekaće ga na vratima Kingsa. Bogdan Bogdanović je svoje oduševljenje što će ponovo zaigrati sa Belim podelio na Tviteru.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading