Trese se Mali Kalemegdan, ZVEZDA ZOVE STEFANA MARKOVIĆA!

Autor:

Sport

20.07.2018

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda nalazi se u višenedeljnoj potrazi za startnim plejmejkerom u narednoj sezoni, a poslednja vest prema kojoj crveno-beli pregovaraju sa bivšim reprezentativcem Stefanom Markovićem definitivno bi napravila potres u našoj košarci.

RepublikaFoto: Starsport
Marković bi bio kapitalno pojačanje za Zvezdu

Sadašnji Markovićev klub Himki navodno želi da raskine ugovor sa njim, a prema nekim informacijama oni bi pristali da mu čak plaćaju i pola plate, a drugu polovinu klub koji bi ga angažovao, a to je u ovom slučaju Crvena zvezda.

Ipak, čak i pola plate koje ima u Rusiji je previše za Zvezdin budžet, pa će dva kluba i narednih dana pregovarati o mogućnosti da pronađu način za saradnju.

Ostaje da se vidi, kako će se razvijati situacija oko Markovića, ali nema sumnje da su za bivšeg reprezentativca Srbije zaintersovani i mnogi drugi klubovi širom Evrope.

Marković je bio blizu prelaska u Crvenu zvezdu u vreme kada je na klupi bio trener Svetislav Pešić, ali se posao na kraju izjalovio, pa je on završio u inostranstvu.

- Najbliži sam bio posle moje treće sezone u Hemofarmu, kada je Pešic bio trener. Nije se desilo. Dosta je teška priča, ne volim da govorim o takvim stvarima javno, nikada nisam bio takav, ali istina je bila drugačija u odnosu na ono što se tada govorilo - rekao je Marković za Sport klub pre nekih godinu dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading