Ristić: ZNAM DOSTA IGRAČA, PRESREĆAN ZBOG POVRATKA U ZVEZDU!

Autor: Večernje novosti

Sport

16.07.2018

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovije pojačanje Crvene zvezde u košarci Dušan Ristić izjavio je za "Novosti" da je jako zadovoljan zbog povratka u klub u kom je igrao za sve mlađe selekcije.

RepublikaFoto: KK Crvena zvezda
Ristić nije krio zadovoljstvo zbog dolaska u crveno-belom

– Igrao sam za pionire, kadete, juniore, imao nekoliko utakmica i u seniorima, ali ovim povratkom želim da završim tu priču na pravi način, Presrećan sam. Kako drugačije da se oseća igrač koji potpiše ugovor za tim kao što je Crvena zvezda - rekao je Ristić za Novosti.

Mladi centar veruje da će se brzo prilagoditi zahtevima trenera Milana Tomića.

– Bio sam deo sistema do sredine sezone 2013-2014, tako da period adaptacije sigurno neće biti dug. Tada sam igrao sa Brankom Lazićem. Uz njega poznajem i Dobrića, Jovanovića…

Ristić je planiran sa selekcijom Srbije za turneju po Aziji.

– Dok sam studirao, nisam mogao da se odazovem. Sada nisam ni razmišljao, nije bilo pitanje uopšte da li ću igrati ili ne. Došao sam da treniram, da se nametnem, da pokažem šta mogu. Želim da upoznam pre svega trenere, jer većinu saigrača znam još iz mlađih kategorija. Lako se uklapam, tako da neće biti problema - dodao je Dušan Ristić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading