PRVO OBRAĆANJE - Tomić: Uskoro o pojačanjima, Zvezda je izazov

Autor:

Sport

14.07.2018

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda je predstavila novog trenera... Na klupu crveno-belih seo je Milan Tomić. Novi šef struke govorio je o ambicijama za novu sezonu i svim aktuelnim temama.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs

- Što se tiče Evrokupa ne treba potcenjivati nijednu grupu. Ima mnogo evroligaških ekipa. Treba da se pripremimo dobro i da prvo gledamo našu ekipu, a onda ostale. To je najbitnije jer ako imamo međusobno poverenje, onda to daje bolje rezultate nego kada gledamo ostale ekipe. Treba da pripremimo ekipu za teške utakmice i putovanja. Što se tiče ABA lige, sigurno će biti mnogo teže nego prošle godine. Meni je drago zbog toga jer što je teže, to je interesantnije - rekao je novi trener crveno-belih.

Tomić je objasnio kako je odlučio da krene u samostalnu karijeru.

- Ja sam još pre tri, četiri godine rekao da sam spreman da budem prvi trener. Zvezda je izazov za mene, veliki je klub, tu je mnogo navijača. Bilo je veoma lako da odlučim da dođem u Zvezdu.

Nije želeo da govori o pojačanjima.

- O pojačanjima ćemo govoriti kada za to dođe vreme. Sigurno je da radimo na tome, ne sedimo kući i ne pijemo kafu. U prvom trenutku kada potpišemo neki ugovor, bićete obavešteni. Isti odogovor je i za sastav stručnog štaba. Nemamo razloga da krijemo nešto od javnosti. Bićete obavešteni i imaćete sve informacije - zaključio je Tomić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading