NE DA NA SVOJE: Košarkaš Zvezde opleo po zapadnim medijima!

Autor:

Sport

24.06.2018

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

košarkaš Crvene zvezde Stefan Janković žestoko je na društvenim mrežama kritikovao zapadne medije zbog njihovog tendecioznog pisanja posle meča Srbija - Švajcarska na SP u Rusiji.

RepublikaFoto: Starsport
Janković ne da na Srbe

Švajcarska je slavila sa 2:1. Golove za Švajcarsku su postigli fudbaleri albanskog porekla Granit Džaka i Đerdan Šaćiri. Oni su proslavljali golove tako što su simulirali "orla" koji se nalazi na zastavi Albanije. Jedan od njih je na kopačkama nosio zastavu tzv. Kosova.

- Retko se oglavašam preko Tvitera, rekao sam sebi da se nikad neću baviti političkim pitanjima, ali pošto sam studirao političke nauke na koledžu... Kao ponosan Srbin, umoran sam od zapadnih medija. Pre svega onih iz SAD koji stvaraju mnogo lošu sliku o Srbiji i Srbima generalno. Ovo dolazi zbog fudbalske utakmice protiv Švajcarske. Dvojica fudbalera Švajcarske su pokazali rasističke gestove. Ova dvojica igrača su pokazivali albanske znakove i svi ih žale jer su morali da napuste zemlju zbog rata. Moja porodica je prošla kroz isto sra*e, mnogi Srbi imaju istu priču. Ali iz nekog razloga svi su uvek protiv Srba? Ceo Balkan je rastrgnut ratovima i svaka nacija ima pravo na svoje mišljenje o tome ko je kriv, ali pazite malo na činjenice. Nisam nacionalista, ali volim svoju zemlju i izgubio sam mnogo ljudi u tim "ratovima". Činjenice u medijima moraju da se poprave. Odrastao sam u Kanadi i SAD slušajući kako su Srbi počeli rat. To je, iskreno, smešno. Ne mrzim nikoga, ali ne dam ni na svoje - napisao je Janković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading