Bjelica na okupljanju: DOŠAO SAM DA SE JAVIM, IGRAĆU U SEPTEMBRU!

Autor: Blic

Sport

15.06.2018

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Minesote Nemanja Bjelica stigao je na okupljanje reprezentacije Srbije pred nastavak kvalifikacija za Mundobasket. Na žalost naše sportske javnosti NBA igrač neće igrati u ovom prozoru kvalifikacija, prenosi "Blic".

RepublikaFoto: twitter.com/Timberwolves
Bjelica će preskočiti reprezentativni ciklus krajem juna

Beli je ponovo stigao u Beograd nakon fajnal-fora Evrolige na kom je bio samo posmatrač i navijač Fenerbahčea u Štark areni.

-Jesam, nije loše. Imao sam neke svadbe, pet dana sam bio i u Americi, pa sam se vratio. Došao sam sada da pozdravim momke. Neću biti sa njima, dogovorio sam sve sa Saletom. Pre dva meseca smo pričali o svemu tome u Minesoti. Ne mogu da se pridružim do jula, a u septembru će reprezentacija moći da računa na mene. Živim ovde u Beogradu, glupo je bilo da ne dođem da se javim. Obavezno se vidimo u Novom Sadu kada budmo igrali protiv Nemaca – poručio je za "Blicsport" Bjelica.

Reprezentaciju očekuju dueli na gostovanju Gruziji 29. juna i protiv Nemačke u Novom Sadu 2. jula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading