POČINJE PLEJ-OF - Čanak: Mega rasterećena i opasna, ali i mi smo motivisani

Autor: Tanjug

Sport

21.05.2018

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak, pred prvu utakmicu četvrtfinala Superlige Srbije protiv Mega Bemaksa, izjavio da je protivnik rasterećen, ali i motivisan da napravi iznenađenje.

RepublikaFoto: Starsport

- Pred nama je jasan put koji moramo preći kako bismo došli do željenog cilja. Igramo protiv tima koji nam je na poslednjoj utakmici, odigranoj u Kragujevcu, pokazao koliko može da bude opasan. Borbeni su, veoma talentovani, igraće rasterećeno, ali im neće nedostajati motiva da dođu do pobede. Sa druge strane, motivisani ćemo biti i mi, a verujem i da podrška sa tribina neće izostati - rekao je Čanak.

Kapiten Partizana Novica Veličković naglasio je karakter i talenat Meginih igrača, ali i upozorio da greške u ovoj fazi takmičenja mogu biti skupocene.

- U ovoj fazi sezone, greške se skupo plaćaju. Od sutra, pa do kraja prvenstva, moramo da igramo svaku utakmicu kao da je u pitanju peti meč finala. Protivnik nam je Mega, tim koji ima puno talenata, koji ima dobar karakter i potrebnu sportsku drskost da svakome izađe na crtu sa ambicijom da odnese pobedu. Ipak, favoriti smo mi i to je uloga koju moramo da opravdamo energičnom i pametnom igrom - rekao je Veličković.

Prva utakmica četvrtfinala Superlige između Partizana i Mega Leksa igra se u utorak od 20 sati u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić", a plasman u polufinale obezbediće ekipa koja prva dođe do dve pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading