Gudurić: Zna se šta je Bogdan radio u Feneru, ali moja uloga je drugačija!

Autor:

Sport

17.05.2018

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Marko Gudurić, koji sa Fenerbahčeom napada titulu prvaka Evrope u Beogradu, kaže da ne vidi sebe kao zamenu za Bogdana Bogdanovića u klubu, pošto su im uloge drugačije.

RepublikaFoto: Starsport
Gudurić na treningu pred meč sa Žalgirisom

- Nisam čuo takve priče, ali me tamo porede gde god da dođem. Bogdan je Bogdan, svi znaju kakav je igrač. Drugačiji smo igrači i ja idem svojim putem. Samo želim da pomognem svojoj ekipi da pobeđuje - rekao je Gudurić. 

Turski velikan sada će imati nezgodan zadatak da brani titulu, ali je prednost za Gudurića, Kalinića, Veselog i Obradovića velika, pošto će odbranu trofeja imati na "domaćem parketu".

- Veća su očekivanja sada, nego pre godinu dana – mnogo je teže odbraniti titulu, nego je osvojiti. Ali svi su oni spremni na to, kao i ja, pošto je bilo isto kada sam bio u Zvezdi. Nema mesta izgovorima. 

Prvi rival će biti litvanski prvak Žalgiris, koji načinio iznenađenje izbacivši grčki Olimpijakos. 

- Možda niko nije očekivao da budu, ali su tokom cele sezone pokazivali da im je mesto ovde. Napredovali su, porasli kao tim i sigurno je da neće imati toliki pritisak kao Fener. Nemaju šta da izgube, biće stvarno dobra utakmica. 


Za kraj, rekao je da postoje neke tajne koje su spremili za polufinale. 

- Poznaju se svi igrači, treneri i bolje nego mi. Sigurno su oni nešto spremili, i mi smo. Videćemo da li će biti dovoljno - zaključio je Gudurić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading