(VIDEO) Džezeri svirali u Hjustonu, JUTA NOSI KUĆI BREJK!

Autor:

Sport

03.05.2018

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Jute Džez nastavljaju sa nestvarno dobrim partijama u 2018. godini! Džezeri su u drugom meču plej-ofa polufinala zapadne konferenciji slavili na gostovanju Hjustonu 116:108 i tako izjednačili u pobedama na 1:1 pred dva duela na domaćem terenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jutin maestralan meč u Hjustonu

Ekipa iz Solt Lejk Sitija odigrala je sjajan duel na timskom planu, odlično je služio šut, pa je već u drugoj četvrtini imala ogromnih 19 poena prednosti.

Džejms Harden pokrenuo je, sa 17 poena u drugom kvaratalu, seriju koja je domaći sastav vratila u igru do odlaska na veliki odmor.

U nastavku susreta je domaćin došao do prepoznatljive igre, uspeli su čak i da preokrenu rezultat, ali je čovek odluke bio Australijanac Džo Ingls. 

On je u poslednjih 12 minuta pogodio neke ključne poene i doneo ekipi Kvina Snajdera veliku pobedu pred nastavak serije na njihovom terenu.

Upravo je Ingls blistao sa 27 poena (3/4 za dva, 7/9 za tri), tri skoka i dve asistencije, dok ga je najbolje pratio ruki Donovan Mičel sa 17 poena i pet uhvaćenih lopti, ali i čak 11 asistencija i dve ukradene lopte. 

Alek Burks dodao je 17 poena, šest proigravanja i četiri skoka kao rezervista, Rudi Gober ostvario je dabl-dabl sa 15 poena i 14 uhvaćenih lopti, a odličan je bio i Džea Krauder sa 15 poena i deset skokova. 

Kod domaćina je ponovo najbolji bio dvojac Džejms Harden-Kris Pol. 'Brada' je meč završio sa 32 poena (7/12 za dva, 2/10 za tri), 11 asistencija, šest skokova i dve krađe, dok je CP3 imao 23 poena, pet uhvaćenih lopti i po tri asistencije i ukradene lopte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading