(VIDEO) Da li su sudije napravile previd: FELDIN NAPRAVIO FAUL PRE TROJKE JANKOVIĆA!

Autor:

Sport

01.05.2018

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde na volšeban način su se izvukli da ne dožive poraz u Pančevu od Tamiša, ali se nakon gledanja snimka čini da su sudije u velikoj meri kumovale ovakvom ishodu.

RepublikaFoto: Starsport
Feldinov faul sudije nisu primetile

Janković je uz zvuk sirene pogodio trojku i doneo trijumf crveno-belima rezultatom 87:86, a tome je prethodila velika greška domaćih igrača.

Vitković je pre ovoga izveo aut, lopta je izašla na drugi kraj terena a da je niko nije ni dodirnuo, pa je Zvezdi ostalo 4 sekunde za poslednji napad.

Međutim, gledanjem usporenog snimka se jasno vidi da je Zvezdin Amerikanac Džejms Feldin držao za dres Kneževića iz Tamiša, pa je igrač Tamiša jasno bio onemogućen da prihvati ovu loptu.

Trojica sudija nisu videla ovaj faul, pa je Janković iz poslednje akcije postigao trojku i doneo crveno-belima pobedu 87:86. Sporan trenutak se može videti na sledećem snimku i to na 06:15.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading