DUGOGODIŠNJE PRIJATELJSTVO: Bek Fenerbahčea objasnio duboku vezu sa Bogdanovićem

Autor:

Sport

26.04.2018

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Fenerbahčea Džejson Tompson, u nedavnom intervjuu za Evroligu, objasio je vezu između njega i košarkaša Sakramenta Bogdana Bogdanovića.

RepublikaFoto: euroleague.net
Tompson: Bogdan i ja imamo gomilu zajedničkih prijatelja

Bogdan Bogdanović je nedavno pristustvovao na utakmicama Fenerbahčea u Evroligi. Dočekan je sa velikom dobrodošlicom što od strane igrača, što od strane navijača.

Iako ih spaja dres Fenerbahčea koji su nosili ili i danas nose, Džejson Tompson i Bogdan Bogdanović imaju mnogo dublju vezu nego što to izgleda, objasnio je centar Fenerbahčea.

 – Bilo je dobro ponovo videti ga na našim domaćim utakmicama. Obojica smo igrali u Fenerbahčeu i Sakramentu, i između nas postoji jaka veza. Sada kada je došao pričali smo po prvi put i poželeo sam mu sve najbolje nakon sjajne ruki sezone koju je imao u NBA ligi. Imamo zajedničke prijatelje u obe organizacije, jer sam bio u Sakramentu baš dugo. Pričali smo o mestima u gradu koja posećuje. Tamo i dalje imam kuću i ostale stvari. Ludo je to kako je svet mali i slučajnost je da poznaje toliko ljudi sa kojima sam i ja imao prilike da radim dugo vremena - objašnjava Tompson.

Bogdanović je odgledao dve utakmice u Evroligi svog nekadašnjeg kluba, gde mu je uručen i šampionski prsten iz prethodne sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading