(VIDEO) Himski ostao u igri za F4, CSKA pao u ruskom derbiju

Autor:

Sport

25.04.2018

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Himkija ostali su u igri za plasman na fajnal-for Evrolige u Beogradu, pošto su pobedom u trećoj utakmici plej-ofa smanjili prednost CSKA na 2-1 u pobedama.

RepublikaFoto: euroleague.net
Šved ponovo bio maestralan

Himki je bio bolji na svom terenu rezultatom 79:73, pa će za dva probati da izbore majstoricu koja bi bila odigrana na terenu CSKA.

Himki je tokom druge četvrtine imao dvocifrenu prednost, ali je CSKA uspeo da anulira vođstvo domaćih i preuzme kontrolu igre početkom treće četvrtine. Ipak, Himki je odgovorio u finišu treće deonice serijom 8:2, vratio prednost, koju je uspeo da održi uz manje trzavica u poslednjih deset minuta.

Hanikat, Gil i Šved nisu dozvolili preokret, a svoj udeo u trijumfu imao je i Čarls Dženkins, koji je pogađao slobodna bacanje u samom finišu.

Aleksej Šved je zabeležio 27 poena i po četiri skoka i asistenicije za Himki. Entoni Gil je ubacio 22 poena, dok je Stefan Marković uz dva poena imao i tri skoka i četiri asistencije.

U redovima CSKA istakli su se Kori Higins sa 26 poena, Otelo Hanter sa 16 i Serhio Rodrigez, koji je uz 15 poena ostvario i osam asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading