EVROLIGA: Ljulj se vratio, Real srušio PAO

Autor:

Sport

25.04.2018

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko je mogao da očekuje ovakav rasplet? Prvu utakmicu Panatinaikos je na svom terenu razbio Real. Delovalo je da će cela serija biti šetnja za "zelene", ali... "Kraljevići" su posle pobede u Atini slavili na svom terenu - 81:74.

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Bila je ovo sve samo ne obična utakmica. Posle duge pauze na teren se vratio Serhio Ljulj. Daleko je Španac od svoje forme, ili one njegove igre u kojoj je brzim tempom mleo rivale. Ipak, kada se pojavio na parketu publika u Madridu se poklonila velikom asu.

 

 

Njegovog prisustvo značilo je svima. Real je odigrao solidan meč. Držali su prednost, PAO je pokušavao da se vrati, bio je blizu, ali nije uspeo. Na oko dva minuta do kraja na semaforu je stajalo 70:70. Rejes je bio polovičan sa linije za slobodna bacanja, ali se ekipa Pabla Lasa odbranila i krenula  ka trijumfu. Kerol je bio precizan za 73:70.Usledio je Kerolov rafal koji je doneo trijumf domaćima. Pogodio je težak šut, a onda je ubacio uz faul i gotovo sam je poveo Real ka trijumfu.

Ljulj je meč završio sa osam poena, dok je najbolji u redovima Reala bio je upravo Kerol sa 17 poena. 

"Kraljevići" su odlično rasporedili poene i sasvim zasluženo poveli sa 2:1 u seriji i tako stigli na korka od trijumfa i plasmana na završni turnir u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading