"Ratnici" zakazali polufinale sa "Pelikanima": Hoće li ih očerupati?

Autor:

Sport

25.04.2018

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa savladali su San Antonio Sparse rezultatom 99:91 i tako su poveli sa 4:1 u seriji čime su obezbedili plasman u polufinale zapadne konferencije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Klej Tompson

Posle neizvesne prve četvrtine u drugoj je Golden Stejt uspeo da se rezultatski odvoji pa su "ratnici" na poluvremenu imali 11 poena prednosti. San Antonio u trećem periodu nije uspevao da nađe adekvatan odgovor pa su tada bili čak na 16 poena zaostatka ali su to uspeli kasnije da istope.

Pred sam kraj meča kod Voriorsa je došlo do opuštanja pa je San Antonio uspeo da uvede meč u neizvesnu završnicu u kojoj je Golden Stejt morao da se potrudi da dođe do pobede. Posle pet vezanih poena Lamarkusa Oldridža bilo je 93:91 ali je tada utakmicu rešio Kevin Durent sa četiri vezana poena dok je još dva sa penala dodao Drejmond Grin. 

Oldridž je bio najefikansniji igrač meča sa 30 poena, dok su kod pobednika prednjačili Kevin Durent sa 25 i Klej Tompson sa 24 poena. 

Žofri Lovernj je ovaj meč presedeo na klupi dok je Davis Bertans za 16 minuta na parketu ubacio jednu trojku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading