Duža pauza za Karija nego što se očekivalo?

Autor:

Sport

21.04.2018

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plejmejker Golden Stejt Voriorsa Stef Kari po svoj prilici provešće van parketa duže vremena nego što se prvobitno očekivalo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stef Kari

Sjajni košarkaš je doživeo povredu medijalnog ligamenta 23. marta. Od tada je bilo jasno da Ratnici neće moći da računaju na njega za start plej-ofa i mečeve sa San Antonio Spursima, ali se najavljivalo da bi on trebalo da bude spreman za polufinale konferencije.

Ipak, prema poslednjim informacijama oporavak teče nešto sporije, pa 30-godišnji igrač sigurno neće igrati od starta polufinala, a postoji mogućnost da propusti i celu seriju i zaigra tek u potencijalnom finalu Zapada.

U svakom slučaju, Karija očekuje kontrola u toku sledeće nedelje i tada će se znati tačan datum povratka.

Bez njega, Voriorsi su došli do 3-0 protiv Spursa i u nedelju uveče (SK1) će imati priliku da reše pitanje plasmana u narednu rundu. Tamo ih najverovatnije očekuje duel sa Nju Orleans Pelikansima, koji takođe vode 3-0 u seriji sa Portland Trejlblejzersima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading