POVRATNIK - Čović: Više nije zanimljivo što sam Nebojšin sin

Autor:

Sport

20.04.2018

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Čović ponovo u dresu Crvene zvezde. Sin prvog čoveka crveno-belih Nebojše smatra da više nikome nije zanimljivo ko mu je otac.

RepublikaFoto: Starsport

- Igrom slučaja je tako. Ne možemo to da promenimo ni on ni ja. Verovatno ću se lakše nositi sa tim sada nego što je bio slučaj prethodni put. Iskren da budem, te teme mi više nisu interesantne, uvek će pričati kako god da igramo tim ili ja. To mi apsolutno nije važno - rekao je Čović junior za Blicsport.

On je u "Pioniru" dočekan aplauzima.

- Iskreno, mnogo mi znače lep doček i aplauzi u “Pioniru”, posle sedam godina sam opet u Zvezdi. Najbitnije da smo se koliko-toliko uklopili, jer sam tu tek dan i po.

RepublikaFoto: Starsport

Ponovo sarađuje sa trenerom Dušanom Alimpijevićem.

- Drago mi je zbog toga. Poznajem ga već duže vreme i mislim da ćemo svi zajedno napraviti dobru priču. Ovo je praktično novi tim posle svega što je bilo, teško je za ceo klub, zato treba da se držimo zajedno, da treniramo i igramo dobro  - jasan je Čović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading