ČOVIĆ O DRAMI U PODGORICI: Ne znam da li bismo živi izašli iz "Morače" da je Feldin pogodio trojku!

Autor: Republika/PINK

Sport

17.04.2018

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović otkrio je dramatične detalje iz finalne serije plej-ofa protiv ekipe Budućnosti.

RepublikaFoto: Starsport
Čović: Izgubili smo od Budućnosti u neregularnim uslovima

Budućnost je osvojila ABA ligu, pošto je u finalu slavila sa 3:1 u pobedama. Zvezda je imala primedbe na suđenje, kao i na odnos prvog čoveka Podgoričana Dragana Bokana.

- On je na prvu utakmicu u halu "Aleksandar Nikolić" došao sa trojicom naoružanih ljudi. Na drugu nije, jer smo imali vremena da reagujemo. Bokan ima veliki košarkaški staž - četiri godine! I on kaže da je sve bilo regularno. Ma nije bilo regularno - istakao je Čović  gostujući na televiziji "Pink".

On se potom osvrnuo i na mečeve odigrane u Podgorici.

- Ne znam da li bismo živi izašli iz dvorane da je Feldin pogodio onu trojku u završnici treće utakmice - istakao je prvi čovek Zvezde.

Čović je istakao da nije katastrofa neuspeh Zvezde u finalu plej-ofa ABA lige.

- Ne vidim da je katastrofa. Niko nije umro. Izgubili smo u neregularnim uslovima, ali šta da se radi, idemo dalje. Gledamo ka Superligi, želimo da osvojimo domaće prvenstvo. O Evrokupu ne razmišljamo, daleko je avgust. Još uvek se ništa ne zna. Ako neko može bolje, evo neka dođe, samo me plaši da će sve da se vrati na vreme kada sam ja dolazio - istakao je Čović i dodao:

- Gradili smo ligu da ne bude ista kao u vreme Lorbeka i Lisca, ali sada je još gore stanje. Ponovo se pravi to udruženje, Roman Lisac opet mešetari. Stvorena je sprska nesloga, dok se Zvezda i Partizan tuku, drugi to koriste.

Crvena zvezda je uoči starta Superlige Srbije ostala bez Denisa Enisa.

- Enisom smo bili nezadovoljni i pustili smo ga da ode. Što se tiče Milke Bjelice, još se ništa ne zna. Licenciran je za Superligu Srbije. Bio je jedan od najboljih igrača do januara, a onda je usledio pad. Kaže "ne zna da se nosi sa pritiskom", a ja ga pitam gde je onda bio 34 godine. Što se tiče dolazaka, Zvezda je mogla samo da dovede igrače FMP-a. Dolazak mog sina Filipa bila je ideja trenera Alimpijevića. Podržao sam je, pre šest godina nije mogao da se izbori sa pritiskom, ali sada je iskusniji - zaključio je Čović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading