PRED FINALE: Lazić zna recept za Budućnost

Autor:

Sport

04.04.2018

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde su u finalu ABA lige... Crveno-beli će se za prsten, ali i Evroligu boriti protiv ekipe Budućnosti. Kapiten šampiona Srbije Branko Lazić očekuje veliku borbu.

RepublikaFoto: Starsport

Zvezda je četvrti put zaredom u finalu, a Lazić je svestan težine zadatka.

- Mornar se je pokazao kao dobar tim i najprijatnije iznenađenje ove sezone i zaslužili su same pohvale. Što se nas tiče, mnogo će nam značiti prednost domaćeg terena, jer igrati protiv Budućnosti u "Morači" sigurno neće biti lako. Budućnost je mnogo kvalitetan i iskusan tim i svakako nas očekuje težak posao u finalu kako bismo odbranili pehar is prethodnih sezona - rekao je Lazić za sajt ABA lige.

Budućnost je tokom sezone dva puta bila bolja od Zvezde.

- Dva izgubljena meča tokom sezone ne znače puno, finale je druga priča. Spremni smo na početak finala i verujemo da možemo da ponovo osvojimo ABA ligu.

RepublikaFoto: Starsport

On zna šta može da odluči seriju.

- Svakako će tu biti mnogo bitno da iskoristimo prednost domaćeg terena, odemo u Podgoricu sa prednošću 2:0 i da onda nastavimo da pokušavamo da odradimo što bolji mogući posao na njihovom terenu - jasan je Lazić.

Lazić se nada velikoj podršci sa tribina.

- Nadam se da će publika i u finalnoj seriji da dođe da nas podrži kao u odlučujućoj utakmici polufinala. Bili su naš vetar u leđa i bilo je dobro vidljivo koliko nam znači njihova podrška. Oni su naše gorivo što nas pokreće i što nas tera da dajemo više od sebe nego što možemo u svakom trenutku. Prednost domaćeg terena će sigurno biti mnogo značajna u toj seriji. Ne sećam se da je Budućnost izgubila u ovoj sezoni neku utakmicu u "Morači", kao ni mi u hali "Aleksandar Nikolić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading