(VIDEO) Bjelica video "Proces"

Autor:

Sport

25.03.2018

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš košarkaš Nemanja Bjelica nije imao ozbiljniji učinak u porazu njegove Minesote od Filadelfije (120:108). "Vukovi" su odigrali veoma loš meč.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Srbin je ovaj meč počeo u startnoj petorci Minesote. Na terenu je proveo 25 minuta, ali ovoga puta nije uspeo da uradi ništa posebno. Postigao je pet poena uz četiri skoka. Utisak je da Nemanja ima izuzetno sebične saigrače. Kao da su Vigins i Tig prednjačili u želji da šutnu što više lopti na koš.

Sa druge strane Filadelfija igra sjajnu košarku. Siksersi su hit NBA lige. I ovoga puta odičan je bio Embid. Proces je postigao 19 poena, a igrao je tačno onoliko koliko je bilo potrebno. Nije mnogo forsirao, a opet je "Proces" pokazao deo svog raskošnog talenta.

Minesota će do kaja ligaškog dela voditi veliku borbu za plej-of. Najbolji u redovima "vukova" bili su Endru Vigins sa 16 poena, dok su Karl-Entoni Tauns i Đeng dodali po 15.

Pored Embida, u dresu Siksersa odličan je bio Dario Šarić sa 18 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading