(VIDEO) SRBI U NBA: Bjelica čovek preokreta, Teo pokazao svoju magiju

Autor:

Sport

24.03.2018

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove večeri u NBA ligi Srbi su imali zapažene partije. Nemanja Bjelica bio je sjajan u pobedi Minesote nad Njujorkom u gostima - 108:104. Dok je i Miloš Teodosić bio solidan u porazu Klipersa od Indijane (109:104).

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Od kada se povredio Džimi Batler, Nemanja Bjelica blista. Dobio je minutažu i priliku da pokaže šta može. Ovoga puta postigao je 17 poena uz šest skokova i dve asistencije. 

Bjelica je odigrao ključnu ulogu u preokretu "vukova". Pogađao je kada je bilo važno, a kao šlag na tortu stigla je trojka iz ugla.

Klipersi su izgubili do Indijane, a Teodosić je meč završio sa 10 poena uz tri skoka i tri asistencije. Boban Marjanović nije igrao na ovom meču.

 

 

Teodosić je imao i jednu odličnu asistenciju za Džordana. Kapiten reprezetnacije Srbije još jednom je pokazao da ima "torbu" punu trikova. Ipak, Klipersi su sve dalje od plej-ofa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading