Predsednik Partizana potvrdio: LONČAR DOLAZI U KLUB, on je doveo Sija i Vona!

Autor: Sport klub

Sport

21.03.2018

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek KK Partizan Ostoja Mijailović potvrdio je za "Sport klub" da će funkciju sportskog direktora ubuduće obavljati Nikola Lončar.

RepublikaFoto: ST/B. BREZOVAC
Mijailović potvrdio dolazak Lončara u klub

Mijailović je rekao da su pregovori sa Lončarom u vezi sa preuzimanjem funkcije trajali prilično dugo, a da će legendarni košarkaš kluba iz Humske na novu dužnost stupiti prvog dana aprila.

– Dugo sam pregovarao sa Nikolom. On je bio naša želja od samog početka. Želeo sam da dođe mlad i energičan čovek iz Partizanove porodice. Lončar poznaje mnogo ljudi iz sveta košarke u celoj Evropi, pogotovo u Španiji gde je godinama živeo, i na kraju smo uspeli da se dogovorimo. Nikola će od 1. aprila biti naš sportski direktor - rekao je Mijailović za "Sport klub".

On je dodao da očekuje uspešnu saradnju uz ocenu da je ovo veliki uspeh aktuelne uprave kluba.

– Mislim da je veliki uspeh nove uprave da na čelo kluba dovede takvog čoveka kao što je Lončar. Očekujem izuzetno ozbiljnu saradnju sa njim i sa trenerom. Njima ću prepustiti da vode sportski sektor i moraće i svoje buduće radne aktivnosti da brane argumentima. Tajna je da već dugo sarađujemo. Savetovao sam se sa Nikolom i on je učestvovao u angažovanju naših poslednjih pojačanja Bandže Sija i Kvamea Vona. Pokazao se kao izuzetno kvalitetna osoba i kvalitetan sagovornik. Nije neko ko će po svaku cenu nešto da uradi, već želi da razgovaramo o svemu i da do najboljeg rešenja dođemo kroz razgovor. Mnogo ga cenim i mislim da ćemo imati ozbiljnu saradnju - zaključio je predsednik Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading