Kari Pešić otkrio o čemu treneri sanjaju

Autor:

Sport

16.03.2018

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetislav Pešić ima čarobni štapić! Iskusni stručnjak je stigao u Barselonu, i ovaj tim igra atmosku košarku. Posle pobede nad Olimpijakosom (90:63) u 26. kolu Evrolige, Kari je otkrio o čemu sanja svaki trener.

Uzeo je Kup kralja, a sada melje i u Evroligi. Kao da Barselona više nije isti tim. Protiv Olimpijkosa sve je bilo savršeno.

- Trener sam 35 godina, a igrao sam košarku 15 godina i ne mogu da se setim da je bilo koji tim na ovom nivou ostvario 50 skokova. Treneri sanjaju o ovome, a sada je to naša stvarnost - rekao je Pešić.

On je prokomentarisao sam duel.

-  Odigrali smo odličan meč i bili smo koncentrisani. Kontrolisali smo čitav susret, posebno u trećoj četvrtini i uvek kažem da je ta četvrtina nova utakmica. Njihov najbolji igrač Printezis bio je naša meta, koji je predstavljao sponu između unutrašnje i spoljašne linije. Zaista sam srećan na koji smo način došli do pobede - zaključio je Kari.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading