(VIDEO) Stop za šampiona: RAMPA BJELICE KOJA JE DIGLA PUBLIKU NA NOGE!

Autor:

Sport

12.03.2018

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica je protiv aktuelnog prvaka NBA lige Golden Stejta na parketu proveo 40 minuta i za to vreme upisao 10 poena uz 7 skokova, 4 asistencija, 3 ukradene lopte i 2 blokade.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bjelica digao čitavu halu u Mineapolisu na noge

Jedna od te dve blokade u pobedi nad Voriorsima bila je posebno upečatljiva, pošto je momentalno cela hala u Mineapolisu skočila sa svojih sedišta.

Jedna od te dve "rampe" došla je na 30 sekundi do kraja meča, kada je pri rezultatu 108:103 Bjelica blokirao Kvina Kuka i time sprečio Voriorse da unesu veliki nemir u redove Vulvsa.

Bjelica je nakon povrede Džimija Batlera počeo da beleži veliku minutažu za Vulvse, a on to iz meča u meč na najbolji mogući način opravdava.

Minesota je peta na Zapadu sa skorom od 39 pobeda i 29 poraza i očekuje ih velika borba za plej-of. Do kraja ligaškog dela Vulvsima je ostalo da odigraju još 14 utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading