SNIMAK IZ SVLAČIONICE ZVEZDE MERIDIANBET OBIŠAO EVROPU! Mališan ODUŠEVLJEN prijemom crveno-belih! Upoznao idole, družio se sa igračima... (VIDEO)

Autor:

Sport

16.11.2023

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli gostuju u Pireju grčkom prvaku Olimpijakosu.

SNIMAK IZ SVLAČIONICE ZVEZDE MERIDIANBET OBIŠAO EVROPU! Mališan ODUŠEVLJEN prijemom crveno-belih! Upoznao idole, družio se sa igračima... (VIDEO)

Foto: printscreen/Instagram/KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet deklasirali su u prošlom kolu Evrolige Fenerbahče 31 poen razlike i napravili sjajnu uvertiru za večerašnje gostovanje Olimpijakosu u Pireju. Bila je to jedna od najboljih utakmica u istoriji crveno-belih, u najelitnijem klupskom takmičenju, pa je nekadašnji šampion Evrope "pregažen" napustio Arenu.

Međutim, pored sjajne partije, duel sa Fenerom je prošao u znaku još jedne lepe stvari, a to je način na koji se Zvezda Meridanbet ponela prema malom navijaču, koji je praktično postao simbol kluba u prethodnim mečevima protiv Monaka i Bajerna iz Minhena.

Sve se odigralo veoma lako, dečak je upao u žižu javnosti posle meča sa Monakom, kada je jedan snimak pokazao njega kako se raduje, a onda potom isti mališan, utakmica sa Bajernom i njegove suze koje su oduševile sve navijače.

Dečak je uživao pored terena, pre meča je išao i do svlačionice, gde je zagrlio sve košarkaše, a takođe je na terenu bio i sa Jagom dos Santosom Mateusom, gde je šutirao na koš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading