ALEKSA I DOUŽER JEDNOGLASNI PRED BASKONIJU! Avramović OTKRIO ko neće igrati!

Autor:

Sport

01.11.2023

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana igraju u petak od 20.30 u Vitoriji protiv Baskonije, utakmicu šestog kola Evrolige.

ALEKSA I DOUŽER JEDNOGLASNI PRED BASKONIJU! Avramović OTKRIO ko neće igrati!

Foto: Starsport

Crno-beli u duel ulaze posle dve uzastopne pobede protiv Crvene zvezde Meridianbet, u najelitnijem evropskom takmičenju i AdmiralBet ABA ligi.

- Oni su malo u lošem ritmu, promenili su trenera, što će svakako biti dodatna motivacija za njih, a i za nas. Opet ćemo biti bez Pantera i Ponjitke koji su važni šrafovi u našoj ekipi. Samopouzdanje je na visokom nivou, igrali smo dobro, organizovano i pametno prethodne dve utakmice i dobrim delom meča protiv Mege. Jasno se zna ko šta radi. Idemo da se nadmećemo i da pobedimo - rekao je Avramović medijima posle treninga.

Domaćin je promenio trenera i angažovao Duška Ivanovića, koji je nedavno dobio otkaz u Zvezdi Meridianbet.

- Baskonija je fantastična ekipa predvođena Vanjom Marinkovićem, on je fantastičan igrač sa kojim sam imao prilike da sarađujem ovog leta u reprezentaciji, sjajan šuter. Doveli su novog trenera, svi znaju ko je Duško, imaju sjajnog šutera Markusa Hauarda i oslanjaju se na tranziciju i šut za tri poena. To je dobar tim, fizički su fino potkovani. Protiv svakog možemo da se nadmećemo i ako smo na pravom nivou, sa svakim možemo da igramo - nastavlja as Partizana.

Republika

Foto: Starsport

Pi Džej Doužer

Srebrni srpski reprezentativac iz Manile je dodao da će Baskonija igrati bez dvojice ili trojice igrača, ali da očekuje motivisanu ekipu jer su promenili trenera.

- On ima svoj pristup rada koji je za poštovanje jer je napravio velike uspehe u karijeri. Oni su trenutno u padu formi, mi smo bili pre derbija. Svaka utakmica će poslužiti da se neko podigne - zaključio je Aleksa Avramović.

Amerikanac Pi Džej Doužer naglašava da je zadovoljan pobedama u dva derbija, ali da je sledeća utakmica uvek najbitnija.

- Zato smo tu, volimo da igramo, spremni smo za sledeću utakmicu koja je najvažnija. Važan je i svaki poen, pokušavamo da igramo svih 40 minuta i da se vratimo kao pobednici. Mnogo je utakmica, svaki tim daje sve od sebe i u svakom trenutku sve može da se preokrene - istakao je Doužer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading