KLADIONICE SU REKLE SVOJE! Određene KVOTE na prvi evroligaški derbi! iZNENADIĆETE se koeficijentom na FAVORITA!

Autor:

Sport

24.10.2023

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večiti rivali imaće "dupli program" u narednim utakmicama.

KLADIONICE SU REKLE SVOJE! Određene KVOTE na prvi evroligaški derbi! iZNENADIĆETE se koeficijentom na FAVORITA!

Foto: Starsport

Uroš Trifunović i Nemanja Nedović

Kako se bliži prvi ovosezonski derbi, raste i neizvesnost kod navijača Partizana i Crvene zvezde Meridianbet.

Regionalni šampion ugostiće dva puta prvaka Srbije, najpre u Evroligi (četvrtak 18.30), a potom i u AdmiralBet ABA ligi.

Čelnici najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja su već najavili predstojeći duel, koji će biti od ogromnog značaja za večite rivale, budući da su Beograđani u seriji poraza.

Treba podsetiti da je Zvezda Meridianbet u međuvremenu promenila i trenera, pa je umesto Duška Ivanovića angažovan Janis Sferopulos, koji je startovao pobedom nad FMP posle ne baš ubedljive igre njegovih izabranika.

Republika

Foto: Starsport

 

Nasuprot tome, Partizan je na klimavim nogama, posle četvrtog uzastopnog poraza, a prvog u regionu od Mege, autokošem Uroša Trifunovića sa zvukom sirene, te će biti veoma zanimljivo videti reakciju Obradovićevog tima u jednoj od najvažnijih utakmica sezone.

Bukmejkeri su već odredili kvote, a kladionice izbacile ponude za večiti derbi, prema njima je klub iz Humske favorit.

U obzir je uzeta i prednost domaćeg parketa, koja uvek nosi veliku težinu, zbog čega ne čudi što su crno-beli favorizovani, iako im raspoloženju u ekipi nije baš na zavidnom nivou.

Koeficijent na pobedu Partizana iznosi 1.60, dok je kvota na Zvezdu Meridianbet 2.55. Najbolje plaćaju produžeci, ako uopšte dođe do njih, jer je kvota astronomskih 15. Što se tiče ukupnog broja koševa, granica poena je na 163,5.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading