GASOL: Komplikovan trenutak za San Antonio

Autor:

Sport

04.03.2018

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

San Antonio Sparsi nemaju svoju prepoznatljivo dobru igru, a od poslednjih deset utakmica izgubuili su čak osam. Centar tima Pau Gasol priznaje da je nekadašnji NBA šampion u teškom momentu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pau Gasol u duelu sa našim Nikolom Jokićem

Tim koji uvek slovi za favorita ove godine deluje veoma loše. San Antonio Sparsi su tek šesti na zapadu i imaju 36 pobeda i 27 poraza. Prvi tim ispod crte su Los Anđeles Klipersi i Juta Džez koji imaju samo tri pobede manje od San Antonija. Tim Greg Popoviča će morati da preokrene svoju sezonu kako učešće u plej ofu ne bi bilo pod znakom pitanja, a forma u poslednje vreme im ne ide na ruku.

San Antonio je izgubio od Lejkersa u Los Anđelesu 122:116 i to im je osmi poraz u deset mečeva. 

- Jako je komplikovan trenutak za nas. Možemo da igramo bolje, nije da igramo loše, ali to nije dovoljno da bismo dobili utakmice u ovom važnom delu sezone. Moramo da podignemo glavu, da igramo sa stavom, da se borimo i da damo maksimum u svakom meču. To možemo da kontrolišemo i treba da se nadamo da će svi igrači biti sa nama da nam pomognu da pobeđujemo - kaže Pau Gasol koji je u porazu od Lejkersa imao odličan meč. Za 33 minuta na parketu je ubacio 19 poena, imao je 10 skokova i osam asistencija. Španskom veteranu je ovaj meč bio bitan jer se vraća iz manje povrede. 

- Probao sam da igram pet dana posle povrede i osećao sam se dobro. Imao sam malo bolova ali sam uspeo da odigram iako nemam najbolji ritam. Pokušao sam da budem uz tim i pokušao sam da se borim u ovom trenutku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading