FIBA SE SETILA SIMANIĆA: Boriši je OSIGURANA PLATA!

Autor:

Sport

10.09.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči koje raduju..

FIBA SE SETILA SIMANIĆA: Boriši je OSIGURANA PLATA!

Foto: www.profimedia.rs

Generealni sekretar FIBA Andreas Žaglis dao je izjavu povodom povrede Boriše Simanića u meču protiv Južnog Sudana, a usled koje je izgubio bubreg.

Republika

Foto: Starsport

Boriša Simanić

 

- Oni koji su videli snimak mogu da vide da je to situacija jednom u milijardu. Bitna je reakcija posle toga. FIBA je pre turnira odabrala određene bolnice koje će biti dostupne u slučaju ovakvih situacija, kao i sjajne doktore, stručnjake specijaliste u svojim oblastima, a doktor Srbije Dragan Radovanović je imao ključnu ulogu u svemu - rekao je Žaglis, pa nastavio.

- Odmah smo aktivirali sve potrebne resurse da u prva 24 sata da bude operisan, a potom i preko vikenda kada su bile potrebne dodatne mere. Pričao sam i sa njegovom porodicom, nisam želeo da se pojavljujem previše u javnosti. Želim da kažem da su igrač i njegova plata osigurani, mi smo u kontaktu sa Savezom i želim da se javno zahvalim doktoru Radovanoviću - rekao je generalni sekretar FIBA, pa poželeo Boriši brz oporavak.

- Naravno naša velika želja Boriši Simaniću da što pre ozdravi i oporavi se. Njemu će medalja biti uručena, samo čekamo da vidimo koja će to biti medalja - završio je Žaglis.

Koja god medalja bude visila oko vrata, ponosni smo što je Boriša Simanić naš sunarodnik i biće dočekan kao heroj - on to svakako jeste!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading