LETE PARE NA SVE STRANE: Obradović u kafiću izvadio STOTINE evra i uradio NEVEROVATNU stvar! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.08.2023

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žoc uživa u odmoru.

LETE PARE NA SVE STRANE: Obradović u kafiću izvadio STOTINE evra i uradio NEVEROVATNU stvar! (VIDEO)

Foto: facebook.com/Printscreeen

Željko Obradović sa pivom žoc

Kao što je dobro poznato, čuveni košarkaški trener Željko Obradović duboko je povezan sa rodnim  Čačkom u kojem puni baterije pred početak nove sezone. Strateg Partizana uživa u svom mestu sa društvom koje ga prati godinama, a jedan trenutak iznenadio je kompletnu javnost, brzo postajući viralan na društvenim mrežama.

 

 

U prijatnom ambijentu bašte kafića "Žoc", Obradović je izvukao snop svežnjeva novčanica od po 100 evra. Bez ustručavanja, velikodušno je častio jednog od prisutnih, čije je oduševljenje i zahvalnost bilo evidentno. 

Ubrzo su mobilni telefoni prisutnih zabeležili ovaj neobičan trenutak, a video se munjevitom brzinom proširio širom zemlje. Ova slika, koja je uhvaćena u trenutku, postala je simbol ne samo Obradovićeve velikodušnosti već i njegove povezanosti sa ljudima i mestom koje mu znači mnogo.

Željko Obradović je ikona svetskog košarkaškog trenerskog sveta. Karijeru je započeo kao trener Partizana, gde je osvojio brojne titule, uključujući Evroligu. Potom je vodio Huventud, Real Madrid, Beneton, Panatinaikos i Fenerbahče pre nego što se vratio u crno-bele. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading